tiistai 20. elokuuta 2013

Laittoi laukun naulaan

Naisihmisellä täytyy olla käsilaukkuja, eikö vain?? No niitä tuleekin sitten vaihdeltua aina mielentilan, asun tai käyttötarkoituksen mukaan. Minulla ei ole oikein ollut kunnon paikkaa, mihin laukut saisi kivasti järjestykseen, ja niinpä ne tahtovat jäädä jonnekin eteisen liepeille, tai ties minne! Tähän kun lisätään vielä pieni tyttö, joka jo tykkää laukkuleikeistä, niin mieheni on tosiaan alkanut jo saada harmaita hiuksia jaloissaan pyörivistä laukuista.

Kävin jälleen H&B Home -liikkeessä tarkoituksenani etsiä sopivaa naulakkoa/ koukkua laukuille. Netistä etsiskelin kolmiosaista taittuvaa koukkua, mutta en löytänyt mieleistä. Liikkeestä löysin sitten sopivan ja kivan näköisen koukun laukuilleni. Kiinnitin sen vaatehuoneen seinälle, sillä eteiset meillä tursuavat jo tavaraa, enkä halunnut niihin enää yhtään ylimääräistä naulakkoa.
Vieraseteiseen hankittiin remontin jälkeen uusi hattuhylly, jossa oli vain yksi ripustustanko. Koukkuja siinä ei ollut ollenkaan, mutta ostin Prismasta pienet perhosenmuotoiset koukut, jotka kiinnitettiin hattuhyllyyn jälkikäteen. Hattuhyllyn päällä pientä säilytystilaa antavat Prismasta hankitut peltiset säilytyslaatikot.Saimme myös mieheni siskolta hauskat koukut, jotka nekin pyörivät aikansa varastossa, kunnes eteisen maalaamisen jälkeen pääsivät seinälle. Maalasin koukkujen taakse pienen "tehosteneliön" keittiön ylijäämämaalilla, sillä muuten koukku ei olisi oikein erottunut lähes samansävyisestä seinästä.Meillä eteiset ovat melko pienet ja ahtaat ja haaveilen aivan  J Ä T T I M Ä I S E S T Ä  ja A V A R A S T A  eteisestä isoine säilytyskaappeineen. Siihen asti on tyytyminen haaveiluun ja pienessä tilassa toimivien säilytysratkaisujen etsimiseen.


1 kommentti:

  1. Onpa somia koukkuja! :)Minunkin haaveissani siintää toimivat säilytystilat... Nyt yritetään mennä sillä mitä on, eli lukuisilla pikku koreilla ja hyllyköillä!

    VastaaPoista