sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Paperinarukranssi

Täytynee kohta muuttaa blogin nimi muotoon "Kotivaaran kutomisia". Neulomisesta on selkeästi päässyt muotoutumaan iltojeni ilo. On niin mukavaa istua paikalleen, hengähtää ja antaa puikkojen heilua. Vauvan peitto on ollut jo jonkin aikaa valmis, tosin vailla virkattua nirkkoreunusta, sillä virkkaamiseen en ole vielä jaksanut perehtyä.

Neuloen syntyi myös paperinarukranssi, johon tuntuu löytyvän erilaisia ohjeita paljon mm. netistä. Minä hankin paperinarun paikallisesta Taito-talosta ja sain samalla ohjeen kranssin tekoon. Kyseisessä ohjeessa suositeltiin puikkojen kooksi numeroa 15 tai 12, mutta minä neuloin työn puikoilla 10. Paperinaru on valkoista hippusella hopeista hiplettä. Taito-talolla oli todella hyvä valikoima erivärisiä lankoja ja näitä kransseja olisikin mukava tehdä vaikka jouluviemisiksi, jos vain intoa riittää. Ajattelin laittaa tähän kranssiin vielä ehkä led-valot tai jotain muuta pientä koristusta. 



Ulos laitoin jälleen hieman valaistusta. Kiinnitin valosarjat vanhoihin ikkunoihin aitan terassille. Koti sai pientä lisäkaunistusta myös Pentikin Helmi kynttilänjaloista.



 Parin päivän päästä koittaakin jo äitiyslomalle jäänti. Hieman turnausväsymystä on jo havaittavissa, joten onkin jo mukava päästä hengähtämään ja valmistautumaan uuden vauvan tuloon, joulun tuloa unohtamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti