maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pöllö viirillä


Viimeisin sisustusprojektini on ollut tyttäremme huone. Huone on melko pieni ja kapea, mutta kaikki tarpeellinen sinne mahtuu. Remontin yhteydessä maalasimme katon valkoiseksi ja seinät vaalean kellertäviksi, sävy oli muistaakseni Tikkurilan herkkusieni :) Väri on osoittautunut hyväksi ja toimii mukavasti valkoisten kalusteiden kanssa. Ja luulenpa, että tytön kasvaessa ei enää piirustuspaperikaan jossain vaiheessa riitä, vaan taitoja kokeillaan seiniin ym. Silloin seinien uudelleen maalaaminen on kätevämpää kuin tapetointi.

Etsiskelin huoneeseen sisustustarraa ja ihastuin tähän pöllötarraan. Alunperin mielessä oli puu, ja löysinkin erään näyttävän tarran, mutta se olisi ollut kyseiseen huoneeseen liian massiivinen ja yksityiskohtainen kaikkine kukkineen ja oravineen :)

Pöllötarraan kuului myös viiri, jolla pöllö istuskelee, mutta sepä ei kauaa seinässä kiinni kestänyt. Liekö kiinnittäjässä vika? :) Askartelin sitten itse lahjapaperista uuden viirinauhan. Varastosta löytyi aikaisemmin hankkimaani lahjapaperia ja sävyt ja kuviot olivat juuri sopivat kokonaisuuteen. Nauhana käytin mintunvihreää villalankaa ja voila! Yksi tyttäremme iltarutiineista onkin antaa pöllölle hyvänyön lentosuukko :)

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen tuo viiri! Luulin kuvan perusteella, että on kankainen ja kaupasta ostettu :P Kiva idea! :) Tilda-kankaista saa kanssa tosi kivoja viirejä, tein yhden meidän typykän huoneeseen ja nyt olisi toinen tekeillä kummitytölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan ihan lahjapaperista tein tuon viirin. Nopeasti valmistui ja paperivalikoimakin on valtava :) Näistä sais ihan kivoja koristeita vaikka lasten synttärijuhliin ym. :)

   Poista
 2. Ostinkin Tiimarista tästä inspiroituneena kivoja lahjapapereita :) Kesällä saa aika kivat viirit esim. grillikatokseen jos pitää juhlia siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Eikun vaan juhlimaan! :) Tiimarista taisin minäkin tuon paperin ostaa :)

   Poista