lauantai 18. toukokuuta 2013

Raparperia ja puupalikoita

Nyt sitä taas saa, raparperia! :) Yllätyin iloisesti, kun kävin kurkkaamassa raparperien voinnin. Raparperi oli kasvattanut jo paksuja varsia ja sainkin tarpeet kiisseliin ja raparperikerroskakkuun. Kakun tein Pirkan ohjeella, mutta gluteenittomilla jauhoilla. Minun kakkuni oli hieman laiska kohoamaan ja jäi hieman littanaksi, mutta ei se onneksi makuun vaikuttanut. Ihana keväinen herkku etenkin vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.



Olen pyrkinyt välttämään lelujen ostamista tyttärellemme, koska niitäkin olemme saaneet paljon lahjaksi tai käytettyinä, ja jopa omia lapsuudenleluja on paljon tallessa. Koitin etsiskellä vanhoja kirjainpalikoita, mutta niistä osataan pyytää melko kova hinta jo, eikä vanhoja palikoita tuntunut oikein löytyvänkään mistään. Hankin tytölle kirjainpalikat uutena. Ne ovat jo saavuttaneet hurjan suosion tytön leikeissä, koska niillä saa rakennettua monenlaista. Puulelu kestää käyttöä, mutta saa nähdä kuinka kauan palikoihin maalatut kirjaimet ja kuviot kestävät pinnassa, vähän epäilen näiden palikoiden kestävyyttä vanhoihin kirjainpalikoihin verrattuna.



Löysin myös lapsille.com verkkokaupasta ihanat sisustus-/säilytyslaukut, ja niistä toinen kätkeekin nyt sisäänsä kirjainpalikat. Myös neidin kannalta helppoa ja kätevää siirtää palikoita paikasta toiseen. Salkkujen värit sopivat myös hyvin huoneessa oleviin sävyihin.


Mattokin on sävy sävyyn salkkujen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti