sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Vauvalle peittoa ja valoa pimeyteen

Meille odotetaan perheenlisäystä syntyväksi alkuvuodesta ja  tämän raskauden aikana pesänrakennusvietti on ollut erikoisen voimakas ja saanut minut sisustamaan ja ideoimaan uutta ihan vimmatusti. Siitäköhän johtuu myös innostus neuloa?? Aloitinkin neulomaan uudelle tulokkaalle pientä peittoa ja se alkaa olla puolivälissä. Muutaman hetken pohdin ja pyörittelin peiton ohjetta käsissäni, ennen kuin uskalsin tilata langat peittoa varten. Ohje on täältä. Muutama moka peittoon on jo lipsahtanut, mutta katsoin paremmaksi neuloa vain eteenpäin, kuin alkaa riskillä purkamaan työtä, sillä virheet eivät ole niin silmiinpistäviä. Dropsin Merino Extra Fine -lanka on ihanan pehmoista ja siloista, ja sopii erinomaisesti vauvanpeittoon. Yllättäen valitsin väriksi vaaleanharmaan. Muita sävyjä en ole hirveästi kotiimme viime aikoina kelpuuttanutkaan :)



Syksyinen koti on saanut myös hieman valaistusta, sillä olen jo laittanut muutamia valoja sinne tänne taloa. Isoon lyhtyyn laitoin valosarjan ja eteisen ikkunaan pallovalosarjan. Neitikin sai oman kätevän ladattavan Barbapapa -yövalon, jonka voi ottaa vaikka viereen, sillä se ei kuumene lainkaan.




2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuolta Drops Desing -sivuilta löytyy kyllä paljon ihania ohjeita! Ihastuin tämän peiton malliin ja päätin kokeilla, josko siitä peitto alkaisi muotoutumaan. Loppujen lopuksi myös melko helppo malli neuloa.

      Poista