lauantai 20. huhtikuuta 2013

Komuutti kirjakaappina

Kylläpä onkin pienelle ihmiselle kerääntynyt jo paljon kirjoja! Niiden lukeminen ja katseleminen on kuitenkin mukavaa ajanvietettä sekä äidille että tyttärelle. Aikaisemmin kirjat olivat säilytyksessä muovisessa laatikossa lattialla, ja päivän päätteksi tytteli oli ehtinyt kantaa niitä sinne tänne ympäri taloa. Laatikko alkoi myöskin käydä ahtaaksi kirjoille.

Aloin etsiskellä vanhaa kaappia kirjakaapiksi. Tarjolla on jos jonkinmoista vanhaa kaappia, mutta osassa hinta on kova kuntoon suhteutettuna. Pientä hiomista ja maalaamista olisi itsekin voinut tehdä, mutta sopivaa "tuunattavaa" kaappia ei löytynyt.

Aikani netissä surfailtuani tapasin sievän komuutin, joka sai muuttaa meille :) Sievästi entisöity komuutti on juuri hyvän kokoinen lastenhuoneeseen. Sen etuosan korkeus on noin 60 cm, joten vaahtosammuttimen kokoinen lapsikin yltää hyvin esineisiin. Takaosan hyllyyn saisi kivasti pieniä koriste-esineitä tai leluja näytille, mutta yleensä tytsy haluaa juuri ne lelut leikkeihinsä, joten hyllykkö on ollut oikeastaan tyhjillään. Komuutissa on yksi laatikko, johon sain kätevästi mm. palapelit. Nyt kirjatkin ovat pysyneet paremmin järjestyksessä kaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti